هرچه به روزهای آخر سال و "خرداد پر از حادثه " نزدیک می شویم تب انتخاباتی نیز داغ تر می شود اما این دوره تا کنون بیشتر برای کاندیداها و مسئولین تا مردم !

محمدصادق احمدنیا-خبرنگار یزدفردا: در همین حال از اردوگاه اصولگرایان خبر از مشارکت فراگیر در قالب شانا (شورای ائتلاف نیروهای انقلاب) برای رسیدن به لیست واحد به گوش می رسد .

در مقابل اما به نظر می رسد اصلاح طلبان یزدی دو لیست دارند ! هرچند که فضا نشان می دهد به دلیل عملکرد دولت و اوضاع جامعه احتمالا بخت در این دوره با اصلاح طلبان یار نباشد .

گفته می شود یک لیست را غلامعلی سفید استاندار ادوار گذشته یزد و رییس فعلی شورای شهر می بندد و بیشتر شامل اصلاحاتی های کلاسیک می شود !

اما مشخص نیست دیدگاه طیف سفید هنوز هم همان دیدگاه قبلی است« که اگر چوب خشک را هم در لیست بگذارند رای می آورد ؟! یا خیر » دیدگاهی که باعث انتخاب هایی شده بود که نارضایتی مردم در انتخابات مجلس و شورای شهر را در پی داشته است !

لیست دیگر اما جایی غیر از دفتر سفید و با نظرات یا پشتیبانی محمد علی طالبی استاندار یزد بسته می شود .
شواهد نشان می دهد قرار است عمده این لیست را جوانان اصلاح طلب به خود اختصاص دهند !
اما مشخص نیست تخصص و تجربه افرادی که قرار است در لیست قرار گیرند می تواند اقبال مردمی را در پی داشته باشد یا خیر ؟!

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا